Spiesjes van struisvogelbiefstuk

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rasp één sjalotje fijn. Roer de olijfolie met de chilisaus, de tijm, de sjalot en de knoflook door elkaar. Snijd de biefstuk in blokjes, schep deze door de marinade en laat de marinade minimaal dertig minuten intrekken. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Pel de rest van de sjalotjes, blancheer ze vijf minuten in kokend water en spoel ze onder koud water af. Laat ze uitlekken. Rijg het vlees en de sjalotjes aan satéstokjes en rooster ze zeven minuten onder de hete grill tot het vlees rondom bruin en van binnen rosé is. Bestrooi de spiesjes met verse tijmblaadjes. Lekker met tomatensalsa.

Spiesjes van struisvogelbiefstuk is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Struisvogelbiefstuk met appel-vijgenchutney
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met bramensaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met rode-portjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildspiesje met honing-mosterdsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Spiesjes van poffertjes met aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept