Spinazie met tomaat

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat de spinazie in een pan, met de hittebron op de middelste stand, ontdooien.
- Was in die tijd de tomaten, leg ze enkele tellen in heet water en laat ze dan schikken onder de koude kraan. Trek het velletje eraf en snijd de tomaten in plakken.
- Smelt de boter maar niet te bruin laten worden. Doe de tomaten erbij, bestrooi ze met zout en peper en oregano en laat met de hittebron op de laagste stand 5 minuten smoren.
- Beboter een ovenvaste schotel. Doe de spinazie er in en leg daarop de tomaat. Bestrooi de schotel met kaas en leg hier en daar een klontje boter.
- Schuif de schotel in een voorverwarmde oven van 210 graden en bak ca. 10 minuten.

Spinazie met tomaat is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept