- Voeg er de tomatenpuree, d runderbouillon, de laurier en de tijm bij .Breng op smaak met worcestershiresauce, peper en zout .Dek af en laat 1uur sudderen, neem het deksel van de pas en laat nog 30min zacht koken .Schep 3dl saus uit de pan .Laat alles afkoelen .
- Rol het deeg 5cm dik uit .Snij het in de vorm van de ovenschaal .Hou reepjes deeg apart om langs de rand te leggen .Bak de champignons op hevig vuur in de rest van de boter .Laat ze op het vuur tot alle vocht verdampt is .Doe de champignons en de peterselie bij het vlees .Schep het in de ovenschaal .
- Dek de vulling af met het deegdeksel .Leg repen deeg langs de rand en plak ze goed vast met losgeklopt ei .Doreer het deegdeksel met de rest van het ei .Bak die pie 30 tot 35min op 200°C .Warm de saus op .Serveer ze bij de warme pie ."}}