Stefanie's kip met tomatenpesto

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de pesto als volgt, maak hem best een dag of een paar uur voor je het gaat gebruiken: Meng en hak, in een keukenrobot, de zongedroogde tomaten, de look, de basilicum en de pijnboompitten. Voeg er olijfolie aan toe en meng alles goed tot je een dikke pasta krijgt. Zet het geheel minstens zes uur tot 1 dag in de ijskast Snijdt de kipfilets in reepjes en bak ze in olijfolie aan in een hete wok. Als de kip goed gebakken is, voeg ¼ van de room toe en laat even inkoken. Voeg er de pesto aan toe en laat hem in de room smelten. Roer goed door. Voeg de rest van de room toe. Kruid met peper en zout. Laat nog een paar minuutjes op zacht vuur verder sudderen. Tip: serveer met vers stokbrood Tip: voor een meer vloeibare saus voeg je gewoon iets meer room toe aan het gerecht Dit is een recept van Stefanie Michiels

Stefanie's kip met tomatenpesto is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met bloemkool en tomatenpesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochette van sint-jakobsschelpen met ras el hanout, krokante groenten en lichte room met jonge Parmezaanse kaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane burger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

koekjes à la Stefanie
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Stefanie's snelle scampi’s met currysaus
0 min
Bekijk recept
Stefanie's romige courgettesoep
0 min
Bekijk recept
Stefanie's witloofsoep
0 min
Bekijk recept