Sticky toffee and date pudding

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven op 180 C. Vet de vorm inKlop de boter en de suiker samen romig. Voeg een voor een de eieren toe Zeef het meel en de bakpoeder boven het mengsel en klop alles goed door. Voeg de dadels de koffie en het kokend water toe en meng tot een homogeen beslag ontstaat. Giet in de vorm en bak in 70 a 80 min. gaar De kleine vormpjes 30 a 40 min. (tot de bovenkant licht terug veert Maak de butterschotch saus Smelt de boter en voeg de suiker en de golden syrup toe. Giet de melk of de room toe en verhit al kloppend tot het kookpunt Keer de vorm om en serveer met de butterschotch saus.

Sticky toffee and date pudding is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Griekse bougatsa
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozendroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Sticky kipdrumsticks uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sticky finger-brownies
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Sticky spareribs
100 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept