1 Wrijf de kalkoenfilets in met de Provençaalse kruiden en peper en zout naar smaak. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster hierin al omschuddend het amandelschaafsel goudbruin. Strooi op een bordje. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
2 Verhit de olie in de koekenpan en bak de kalkoenfilets in ca. 3 min. aan beide kanten bruin en gaar. Keer regelmatig. Neem uit de pan. Fruit in hetzelfde bakvet de uien in 3 min. goudbruin. Leg de filets terug, dek de pan af en houd warm op de kleinste pit.
3 Breng een laagje water aan de kook en kook de broccoli 5 min. Bereid de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de broccoli af. Schep broccoli, pasta, kaassaus en amandelen door elkaar. Serveer de kalkoenfilet met ui erbij.
Broccoli met amandelen en kaassaus is een recept van Albert Heijn