St.Emilions granité

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- water en kandijsuiker gedurende ongeveer 1 min laten koken, laten afkoelen, - rode wijn, het sap van een sinaasappel en citroen toevoegen - in een kom gieten en de granité bij een temp. Van -18) C gedurende ongeveer 5 uur invriezen - regelmatig omscheppen - granité eventueel op de volgende manier afwerken: -in glazen scheppen -met vruchten (bv sinaasappel, frambozen, ...) en slagroom afwerken informatie: - een granité moet doen denken aan gehakt ijs. Deze structuur wordt verkregen door de ijsmassa regelmatig om te scheppen. Hoe vaker men deze handeling uitvoert, hoe fijner van structuur de granité zal zijn.

St.Emilions granité is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Granité met champagne, aardbeien en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept
Granité van vodka met limoen
20 min Snack
Bekijk recept
Granita van rode vruchten met porto en rode wijn
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Oesters met Aziatische granité
Voorgerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sardinemousse met paprika's en limoen
35 min
Bekijk recept