Spieringkoteletten met peperroomsaus en oesterzwam

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Schroei de spieringkoteletten dicht in de hete boter, kruid met grove peper en zout en laat gaarbakken.
- Flambeer met een scheut whisky of cognac, neem uit de pan en hou warm, deglaceer de braadbodem met de verse room en laat indikken op hoog vuur.
- Bak intussen de oesterzwammen gaar in een klontje boter.
- Schik de spieringkoteletten en de oesterzwammen op warme borden en overgiet met de peperroomsaus.
- Serveer met gebakken aardappelen met spekjes en peterselie.

Spieringkoteletten met peperroomsaus en oesterzwam is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pappardelle met oesterzwam
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastinaakstamppot met mandarijn en gebakken oesterzwam
30 min-
Bekijk recept
Tom yam met oesterzwam
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Stamppot van groene kool met worst en koteletten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met spiering en specerijen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spieringkoteletten met peperroomsaus en oesterzwammen
Bekijk recept
Varkenskotelet met aardappel, pastinaak en peren
0 min
Bekijk recept