Spaghetti Montanara

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de fijn gestampte knoflook in olie en boter glazig, en verwijder deze uit de pan. Bak in dezelfde pan de klein gesneden blokjes varkensvlees en tot julienne gesneden ui. Blus het geheel af met de witte wijn. Nog even inkoken, en voeg de klein gesneden tomaten en blaadjes basilicum toe. Laat het al roerende dik worden. Dien de saus met al dente gekookte spaghetti direct op. De gruyèrekaas als losse garnituur erbij serveren.

Spaghetti Montanara is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti Montanara
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka Light
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept