Spaghetti puttanesca van Micmac

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de ui, ansjovis, knoflook en chilivlokken en fruit deze een paar minuten in olijfolie. Snijd de tomaten fijn en voeg deze toe. Laat de saus vijftien tot twintig minuten sudderen. Kook in de tussentijd de spaghetti beetgaar. Spoel de kappertjes goed af. Meng vijf minuten voordat de spaghetti klaar is de olijven, kappertjes, fijngesneden bladpeterselie en salie door de tomatensaus. Roer de spaghetti door de saus en bestrooi met geraspte parmezaanse kaas. Weetje ; Het beste gebruik je kappertjes ingemaakt in zout voor dit recept. Deze zijn moeilijker te vinden dan kappertjes ingemaakt in azijn. Met dank aan Micmac

Spaghetti puttanesca van Micmac is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensgebraad met duvelsaus van Micmac
0 min
Bekijk recept
Spagetti speciaal van Micmac
0 min
Bekijk recept
Ossobuco met gremolata van Micmac
0 min
Bekijk recept
Marinade voor spare ribs van Micmac
0 min
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept