Spaghetti-omelet met groentevulling

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook de spaghetti gaar, laat het uitlekken en snijd de pasta vervolgens klein.
- Klop de eieren los met zout, peper, nootmuskaat en parmezaanse kaas en roer dit mengsel door de spaghetti. Houd de omeletten warm.
- Fruit de ui in de margarine. Laat de reepjes paprika, de plakjes courgette en de doperwten even meebakken. Voeg tomaat en bouillon toe. Dek de pan af en laat alles even doorpruttelen. Roer de met water vermengde maizena erdoor. Breng het mengsel op smaak met honing, sojasaus, azijn, zout en peper.
- Verdeel de vulling over de omeletten. Vouw ze dubbel en bestrooi ze met fijngeknipte bieslook.

Spaghetti-omelet met groentevulling is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool met gehakt onder filodeeg
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde lamsboutplakken
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige filodeegtaart met spinazie en kaas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Samosa’s met groentevulling
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept