Voorbereiding (beetje samengevat) : * Vuur aan! en dan in onderstaande volgorde (dwz : 'harde' groenten eerst, zachte later) uien snijden en stoven wortelen in stukjes bijvoegen stukjes paprika's erbij stukjes verse tomaten toevoegen prei erbij soepgroenten erbij peterselie erbij champignons (eerst heel eventjes apart in een pannetje stoven) erbij peterselie en bieslook erbij look erbij bouillonblokjes erbij concentraat erbij peper en zout erbij (moet niet) (ik gebruik geen spaghettikruiden omdat die - volgens mij - de smaak compleet verpesten) gehakt (eerst apart bakken) erbij *vuur af! NIET laten doorstoven anders verlies je teveel vitamienen en worden de worteltjes enzo veel te plat, ik hou het graag wat krokant! KLAAR! (alles in potjes en in de diepvries en je hebt een hele winter heerlijke, gezonde spaghettisaus) Je kan er, afhankelijk van de smaak, alle mogelijke variaties op maken!