Spareribs met ananas

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en plet de knoflook. Roer het ananassap met het citroensap, de azijn, de honing en de olie tot een gladde saus. Voeg er de sojasaus, de knoflook, een mespunt vijfkruidenpoeder en pimentpoeder aan toe. Leg de ribben in de marinade. Dek de kom af met plasticfolie en zet ze minstens 3 uur in de koelkast. Verwarm de oven voor op 210° C. Laat het vlees goed uitlekken en zeef de marinade. Bestrijk de ribben lichtjes met arachideolie. Leg ze op een bakplaat en zet ze 30 tot 40 minuten in het midden van de oven. Keer af en toe om, en lepel er telkens wat marinade over. Snij de ananas in stukjes. Leg ze de laatste 5 minuten bij het vlees. Serveer goed heet. Lekker met rijst of brood.

Spareribs met ananas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse sinaasappelspareribs
10 min -
Bekijk recept
Kruidige pulled ribs Chinese style
495 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs met roquefortsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs in oosterse marinade
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept