Spareribs van de barbecue

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Verdeel de grote stukken rib in porties van 3 - 4 stuks.
- Meng geperst knoflook, zout, peper, olie, citroensap, worcestersaus en tabasco en wrijf de spareribs ermee in. Doe de marinade die over is in een schaal en leg daar de spareribs afgedekt ten minste 1 uur in. Draai ze af en toe.
- Stook de barbecue goed heet.
- Neem het vlees uit de marinade, laat het even uitlekken en rooster het boven matig hitte tot het bijna gaar is. Bestrijk het vlees voortdurend met marinade. Rooster de laatste 10 minuten van de grilltijd boven wat heter vuur en bestrijk het vlees nu alleen met bier. Neem de spareribs van het rooster en bestrooi ze voor het opdienen met zout en peper.
- Lekker met gegrilde tomaten, bruin brood en mosterd.

Spareribs van de barbecue is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Frisse sinaasappelspareribs
10 min -
Bekijk recept
Kruidige pulled ribs Chinese style
495 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs met roquefortsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs in oosterse marinade
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept