Sucadelappen met bier en honingkoek

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter smelten in de pan. Het vlees naar smaak bestrooien met zout en peper en aanbraden. Het Mongozo bier erbij gieten en de laurierblaadjes toevoegen. De pan met het vlees ongeveer 2 uur laten stoven in de oven (150 °C). In een wok spekblokjes uitbakken en champignons, stukjes wortel en paprika meebakken. Het spekjesmensel bij het gare vlees voegen. Even laten sudderen en het geheel binden met 4 plakken honingkoek door deze boven de pan te verkruimelen. De alcohol in het bier verdampt volledig tijdens het kookproces. Dit vleesgerecht is heerlijk met aardappelpuree en broccoli met kruizemuntsaus. Voor een uitgebreidere maaltijd kan er ook nog stokbrood met een salade bij.

Sucadelappen met bier en honingkoek is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Fruitmousse en flinterdunne honingkoek
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Russische Honingkoek
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Honingkoek Uit Luzern
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Honingkoek
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Italiaans draadjesvlees
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak pie
140 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse stoofschotel
175 min Hoofdgerecht
Bekijk recept