Stoofvlees met trappist en rozijntjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De dag voordien Smelt 2 eetl. boter in een grote kookpan en kleur de grof gesnipperde uien. Schep goed om, zodat ze niet aanbranden. Haal de uien uit de pan. Doe de rest van de boter in de pan en bak het stoofvlees rondom goudbruin (diepvriesvlees hoeft u niet vooraf te ontdooien). Strooi er de bloem over en roer goed om. Voeg de uien weer toe, samen met de kruidnagels en kruid met peper en zout. Strooi er de bruine suiker over. Giet er beetje bij beetje het bier over en voeg de tijm en de laurierblaadjes toe. Dek af en laat ± 1 u. 30 min. à 1 u. 45 min. goed stoven. Voeg de rozijntjes toe en schep om. Zet koel weg. De dag zelf Warm de stoofschotel zachtjes op. Voeg indien nodig wat water toe en breng op smaak met 1 à 2 eetl. azijn. Dien op met frietjes.

Stoofvlees met trappist en rozijntjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-kipwraps
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met rode kool
Bekijk recept
Mini-kipwraps Gourmetrecept
- 10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandelrotsjes
Nagerecht
Bekijk recept

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept