Struisvogelfilet met kruidige saus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de champignons en snij ze in kwartjes, leg ze opzij. Braad de struisvogelfilets in een grote braadpan met olie aan elke kant 2 à 3 minuten. Bestrooien met peper en zout Haal het vlees uit de pan en blus ze met de witte wijn. Krab de braadresten goed los en laat alles tot de helft indikken. Voeg de room en de in stukjes gesneden Boursin toe. Zachtjes laten opwarmen, de confituur toevoegen en eventueel nog wat bij kruiden. Hak het teentje knoflook fijn. Laat het glazig worden in een pan met een klontje boter. Voeg daarna de champignons toe. Leg het vlees opnieuw in de pan met de saus. Laat nog een minuutje sudderen. Dien daarna onmiddellijk op met kroketjes.

Struisvogelfilet met kruidige saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Christer’s Struisvogelcarpaccio met ‘Artichokes Romana’
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Struisvogelfilet met boter-kappertjessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelfilet
0 min
Bekijk recept
Struisvogelfilet Tandoori
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept