Struisvogelfilets met vruchten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter op een middelhoog vuur in een koekenpan en bak hierin de filets aan beide zijden in ± 5 min bruin. Zet de warmtebron laag, bestrooi het vlees met peper en zout en smeer in met de honing. Laat het daarna aan beide zijden karamelliseren. Flambeer het vlees met de cognac. Heel de filets uit de pan en houd ze warm op een voorverwarmd bord afgedekt met aluminiumfolie. Giet het sinaasappelsap en een beetje kippenbouillon in de pan. Roer dit alles goed door en bind de saus met allesbinder. Laat de frambozen enkele min. warmen in de saus. Bak de schijven ananas in een pan met anti-aanbaklaag op een matig vuur en bestrooi met wat suiker.

Struisvogelfilets met vruchten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Struisvogelfilets in rode-portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelfilets Met Groene Peper-roomsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Struisvogelfilets Met Frambozensaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogel Tournedos
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept