Smelt 1 eetlepel boter in een pan en laat de fijngesneden sjalotten glazig stoven. Blus met de rode wijn en doe er de diepgevroren frambozen bij (hou een 10-tal mooie frambozen over voor de versiering). Voeg de kippenbouillon, tijm en laurier toe. Laat op een hevig vuur zonder deksel tot de helft inkoken. Verhit 2 eetlepels boter in een braadpan en leg er de struisvogeltournedos in. Laat 2 minuten kleuren. Draai het vlees om en laat opnieuw 2 minuten kleuren. Zet het vuur lager en laat in 20 minuten gaar worden. Neem het vlees uit de pan en hou het warm. Giet de frambozensaus door een zeef in de braadpan. Druk het vocht er goed uit. Schraap de braadresten in de pan goed los. Breng aan de kook met 3 eetlepels room en laat lichtjes inkoken. Voeg 1 koffielepel groenepeperbolletjes toe en breng indien nodig verder op smaak met peper en zout. Snij het vlees in dikke, schuine sneetjes. Schik ze in een waaiervorm op een bord en lepel er wat saus over. Versier met de resterende frambozen. Serveer met fijne aardappelbolletjes en sla.
Struisvogeltournedos met pittige frambozensaus is een recept van Jerryke's Cuisine