Bereiding
Vlees ½ uur braden en dan in reepjes snijden. Uien, ketjap, sambal en knoflook toevoegen en nog 5 minuten laten sudderen. Saus: 2,5 dl water koken met tomaten puree, bruine suiker, stroop, bouillonblokje en binden met maïzena. Saus bij vlees doen en nog even laten pruttelen. Als laatste de atjar erdoor roeren. Bami Voor 4 personen: 2 uien 1 prei tauge selderblad goudbouillon. 2 eieren, laos,djahe,sambal,ketjap. Snij de uien en prei in ringen, roerbak dat in een wok en voeg de tauge en selder toe. Dan de kruiden,laos,djahe,sambal,ketjap en goudbouillon erbij. Klop de eieren met wat zout en maak er een omelet van,snij die in reepjes en voeg die ook erbij. Kook de mie gaar ,en roer alles onder elkaar,proef op smaak en voeg als nodig nog wat ketjap erbij. Lekker met kroepoek en augurk.