Babi Pangang met Bami

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees ½ uur braden en dan in reepjes snijden. Uien, ketjap, sambal en knoflook toevoegen en nog 5 minuten laten sudderen. Saus: 2,5 dl water koken met tomaten puree, bruine suiker, stroop, bouillonblokje en binden met maïzena. Saus bij vlees doen en nog even laten pruttelen. Als laatste de atjar erdoor roeren. Bami Voor 4 personen: 2 uien 1 prei tauge selderblad goudbouillon. 2 eieren, laos,djahe,sambal,ketjap. Snij de uien en prei in ringen, roerbak dat in een wok en voeg de tauge en selder toe. Dan de kruiden,laos,djahe,sambal,ketjap en goudbouillon erbij. Klop de eieren met wat zout en maak er een omelet van,snij die in reepjes en voeg die ook erbij. Kook de mie gaar ,en roer alles onder elkaar,proef op smaak en voeg als nodig nog wat ketjap erbij. Lekker met kroepoek en augurk.

Babi Pangang met Bami is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bami met roergebakken bloemkool
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakschotel met rosbief
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept