- Verdeel ondertussen de broccoli in roosjes en was ze. Snijd de steel van de broccoli in dunne plakjes.
- Snijd de ananas in stukjes.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een (heel klein) scheutje olie toe en bak de spekblokjes in ca. 3 minuten uit. Voeg de broccoli toe en roerbak ca. 5 minuten. Schep de ananas en de mie erdoor en roerbak nog 3 minuten. Voeg dan de woksaus naar smaak (ca. 10 eetlepels) toe en schep alles nog een keer goed door elkaar. Af laten koelen.
- Schep de (lauwwarme of koude) gewokte bahmisalade in een grote schaal en strooi er eventueel wat gezouten pinda's over.
- **TIP:** Maak er kruidige sateetjes bij: marineer 400 g in kleine blokjes gesneden kipfilet of hamlapjes in een mengsel van 5 eetlepels Woksaus en 2 eetlepels Wok Olie. Rijg de blokjes aan sat?stokjes en rooster ze in ca. 10 minuten op de BBQ of onder de grill goudbruin en gaar."}}