Banaan en sinaasappelijs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Pureer de bananen met de suiker en het sinaasappelsap met de staafmixer of in een blender. Doe de puree in een bakje en laat dit een uurtje vriezen. Klop het eiwit stijf en roer dit door de half bevroren puree. Laat het mengsel nog twee uren verder vriezen. Maak met een lepel bolletjes van het ijs of snijd er plakjes van. Smakelijk !

Banaan en sinaasappelijs is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Sinaasappelijs Met Lychees, Gember En Limoen
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappelijs
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Grapefruit-sinaasappelijs
Bekijk recept
Kokos- sinaasappelijs
0 min
Bekijk recept

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept