banaan-sinaasappelcake met Canderel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Om te beginnen, mengt u de bananen met het Canderel poeder, de eieren en het sinaasappelsap, tot u een gladde, homogene massa bekomt. Voeg daarna de olijfolie, de gesmolten boter, de sinaasappelschil en het vanillearoma toe. Eindig met de bloem en het bakpoeder. Giet dan het mengsel in een ronde bakvorm van 24 cm. Plaats alles 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Smakelijk!

banaan-sinaasappelcake met Canderel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische yoghurt
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Druivencakejes met canderel
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozentaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcake
15 min Gebak
Bekijk recept

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept