Bananen met kaneel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de bananen overdwars doormidden en snijd dan elke helft in de lengte door. Bestrijk ze met citroensap en laat dit 5 minuten intrekken. Verhit wat olie in een wok of koekenpan. Rol ondertussen elk stukje banaan door het paneermeel (of broodkruim / havermout / fijngehakte cornflakes). Bak de bananen snel bruin en laat ze op keukenpapier uitlekken. Strooi er wat kaneel en desgewenst wat suiker overheen. Dien ze direct op.

Bananen met kaneel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Haver-banaanpannenkoekjes
50 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept