Bananendessert

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de bananen en snij ze in

2. Steek de friscostokjes in het midden van de banaan en bewaar ze minstens 3 uur in de diepvries Smelt de 20 gr chocolade en roer er de 4 koffielepels room onder. Haal de banaan net voor het opdienen uit de diepvries en dompel ze In de chocolade. De chocolade zal onmiddellijk stollen. Per persoon 1,5 punt

Bananendessert is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Overheerlijk Bananendessert
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bananendessert
0 min
Bekijk recept
Bananendessert
0 min
Bekijk recept

Overheerlijk Bananendessert
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bananendessert
0 min
Bekijk recept
Bananendessert
0 min
Bekijk recept