Bananenpuddinkje met Cointreau

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Week de gelatine in koud water. Mix 200 gr banaan met het citroensap tot puree. Hou 4 koffielepels Cointreau apart en verwarm de resterende Cointreau met de zoetstof in een pannetje.
- Voeg de geweekte gelatine bij de Cointreau en laat oplossen. Roer eerst de plattekaas door het banaanmengsel en dan de Cointreau met gelatine. Verdeel over 4 coupes, dek ze af met plasticfolie en laat een nachtje opstijven in de koelkast.
- Smelt de chocolade in de melk op een laag vuurtje. Doe er het water en de overgebleven Cointreau bij. Snij de laatste banaan in plakjes en bak op een bakvel. Stort de bananenpuddinkjes op een bord, leg er de gebakken banaan rond. Giet er de warme chocoladesaus over.
- Garneer met een blaadje munt

Bananenpuddinkje met Cointreau is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Sangria
Snack
Bekijk recept
Taart met citrusflan
Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappel-grapefruitcocktail
10 min
Bekijk recept
Chocolade-bananentaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept