Om de bodem te maken: verwarm de oven op 175 graden C. Spreid de zonnepitten en het sesamzaad uit op een bakplaat en rooster de pitten lichtbruin in de oven. Laat ze afkoelen en maal ze fijn in de keukenmachine of met een vijzel. Meng de havermout, bloem, volkorenmeel, zonnepitten, sesamzaad, nootmuskaat, kaneel en zout door elkaar. Voeg honing en olie toe en kneed het met de hand goed door elkaar. Vet een springvorm met een 24 cm middellijn licht in. Verdeel het mengsel erover, druk eerst het randje stevig aan met de vingers, en stamp daarna de bodem aan met een glas. Bak de bodem 15 à 20 minuten totdat deze goudbruin is. Laat de vorm afkoelen. Voor de vulling: Pel de bananen en snijd ze in de lengte in plakjes van ongeveer één cm dik. Klop de slagroom stijf. Meng de kwark met de geklopte slagroom, honing, vanillesuiker. Haal de taartbodem uit de springvorm. Schik een laag banaanplakken op de bodem. Schep hierover een deel van het slagroom mengsel. Maak op dezelfde manier een tweede laag en ga zo door. Eindig met een laag vna het slagroommengsel. Strooi er ten slotte wat licht geroosterde kokos over. Laat de taart minimaal een uur in de koelkast opstijven. Dit is een recept van Restaurant De Waaghals