Zoek
Bananentaart
0 min
Jerryke's Cuisine
-
3
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
- 2 bananen uit Costa Rica
- 2 eieren
- 50 g zwarte chocolade
- 100 g boter
- 50 g poedersuiker
- 100 g bloem
- 1 snuifj
Bereiding
1
De oven voorverwarmen op 180°C.
2
Laat de chocolade smelten op een zeer zacht vuurtje, met twee eetlepels water.
3
Meng in een grote kom de bloem, de suiker, het zout, de gesmolten boter en de eieren.
4
Snijd de bananen uit Costa Rica in plakjes en meng ze onder het beslag.
5
Een cakevorm beboteren alvorens er het deeg in te gieten en de bereiding gedurende 20 minuutjes in een oven van 180°C zetten.
6
De chocoladetaart versieren en in kleine plakjes snijden. Light versie : verminder de dosis suiker en laat de chocolade weg ! Persbericht: Mini chefs kiezen voor de banaan! Stéphanie Simonis
Bananentaart is een recept van
Jerryke's Cuisine
Dit vind je misschien ook lekker
Chocolade-bananentaart
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde bananentaart
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bananentaart
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bananentaart met sinaasappelmarmelade
60 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-bananentaart
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde bananentaart
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bananentaart
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bananentaart met sinaasappelmarmelade
60 min -
Nagerecht
Bekijk recept