Zet de ongeopende blikjes melk in een grote pan heet water (deksel erop!) en breng aan de kook. Laat een uurtje of twee sudderen, en zorg dat de pan niet droogkookt. Zo nodig water bijvullen. Vul ondertussen de plastic zak met koekjes en bewerk de boel met een deegroller tot de koekjes helemaal verkruimeld zijn Stort koekruimels in een kom en meng met de zachte boter tot er een plakkerig kruimeldeeg ontstaat Spreid kruimeldeeg uit over bodem van springvorm en druk stevig aan. Zorg eventueel voor opstaande randjes. Zet springvorm met deeg in de koelkast om hard te worden terwijl de melk doorkookt. Haal na twee uur de melkblikjes uit de pan (pas op! heet!) en wacht tot ze een beetje afgekoeld zijn voordat je ze openmaakt. Sla met de hand het slagroom met de suiker stijf, voeg eventueel een zakje slagroomversteviger toe. Snij bananen in plakjes. Haal springvorm met deeg uit de koelkast en beleg de taartbodem achtereenvolgens met plakjes banaan, een hele dikke laag toffee en maak af met een laag slagroom. Zeef er tot slot wat cacaopoeder boven. Laat taart opstijven in koelkast tot gebruik. Dit is een recept van Jef Westerveld