Basilicum-ananas-ijs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Alles in de staafmixer goed mengen. Op smaak brengen met suiker en citroensap. Het mengsel overscheppen in een diepvriesdoos of glazen schaaltjes en minimaal 2,5 uur in de vriezer plaatsen. Opdienen met slagroom.

Basilicum-ananas-ijs is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept