Bavarois met ananas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat de gelantine weken in een bodempje water.
- Maak sterke muntthee met 10 cl kokend water, voeg de uitgeknepen gelatine toe aan de thee en laat smelten.
- Klop de room op en voeg die op zijn beurt toe aan de gelatinethee, roer er de yoghurt en de vanillesuiker door.
- Giet de bereiding in de geoliede vorm en laat gedurende 6 uur opstijven.
- Schil de ananas, snij hem in twee, haal er de harde kern uit en snij het vruchtvlees achtereenvolgens in schijven en in blokjes.
- Breng op smaak met de suiker of zoetstof.
- Ontvorm de bavarois en dien op met de ananas.

Bavarois met ananas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Bessenbavarois
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tuinerwtenbavarois
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept