Bavarois met ananas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de gelatine weken in een bodempje water. Maak sterke muntthee met 10 cl kokend water. Voeg de uitgeknepen gelatine toe aan de thee en laat smelten. Klop de room op en voeg die op zijn beurt toe aan de gelatinetheebereiding. Roer er de yoghurt en de vanillesuiker door. Giet de bereiding in de geoliede vorm en laat gedurende 6 uur opstijven. Schil de ananas, snij hem in twee, haal er de harde kern uit en snij het vruchtvlees achtereenvolgens in schijven en in blokjes. Breng op smaak met de suiker of zoetstof Ontvorm de bavarois en dien op met de ananas.

Bavarois met ananas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Bessenbavarois
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tuinerwtenbavarois
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept