Bearnaisesaus 4

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook 2 lepels dragonazijn met 3 lepels water. Voeg 3 lichtgekneusde zwarte peperkorrels, een klein gesnipperd uitje en ½ verkruimeld laurierblad toe. Kook in tot er 2 lepels vocht over is. Zeven, af laten koelen. Klop 2 dooiers los, doe het vocht erbij en klop au bain marie tot het bindt. Klop dan 125 g boter op kamertemp (in 6 stukjes) erbij. Neem na het 5e stukje van het waterbad af en klop het 6e stukje er zo bij. Klop tot de saus glanst. Niet boven de 80° laten komen! Eventueel afmaken met zout en witte peper.

Bearnaisesaus 4 is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ribeye met bearnaisesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met bearnaisesaus en groene salade
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bearnaisesaus
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept