Beenhammetje met roergebakken worteltjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Bereid de ham volgens de aanwijzingen op de verpakking in de voorverwarmde oven (175 'C). Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar. Verhit de olie in een ruime pan en fruit de uien al omscheppend glazig. Voeg de worteltjes toe en bak ze opeen laag vuur in ca. l0 minuten beetgaar. Voeg de suikeren het sinaasappelsap toe en laat de groenten 2 minuten, zachtjes stoven. Giet de aardappelen af en pers de knoflook erboven uit. Stamp de aardappelen met de knoflook, de melk en peper naar smaak tot een smeu?ge puree. Strooi het bieslook erover. Snijd de ham in plakjes en serveer het vlees met de worteltjes en de puree. Hoofdgerecht voor 4 personen
Voorbereiding
stijd: ca. 7 uur (inclusief oventijd)

Beenhammetje met roergebakken worteltjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Beenhammetje,Schotse Zalm, asperges en gepofte aar
0 min
Bekijk recept
Beenham met bonen uit de oven
0 min
Bekijk recept
Kapucijnerschotel Met Ham
30-60 min -
Bekijk recept
Beenham Met Bonen Uit De Oven
30-60 min -
Bekijk recept