Beenhammetje,Schotse Zalm, asperges en gepofte aar

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Koop een mooi groot stuk zalm en snijd hiervan mooi dikke moten. Leg de moten nu in de olijfolie en bak de moten snel bruin op de barbecue. (met snel wordt bedoeld, niet te lang laten garen op de barbecue. Alleen alle kanten even kort aanschoeien. Anders wordt de zalm te gaar en DROOG). Als je dit goed hebt gedaan is de zalm van binnen nog licht rauw. Nu is de zalm klaar om opgediend te worden. Geroosterde aardappel: Grote aardappelen Kruidenboter Pak de grote aardappelen stuk voor stuk in, in olijfolie met een klontje boter. (TIP: snijd de aardappelen eerst een stukje in zodat de boter er makkelijker inpast). Leg de aardappelen op de barbecue. De aardappelen zijn gaar wanneer je er met een vork makkelijk in kan prikken.

Beenhammetje,Schotse Zalm, asperges en gepofte aar is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Courgettetorentjes met zalmtartaar
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsrolletjes en courgette al pesto met gebakken aar ...
Bekijk recept
Ierse stoofschotel van everzwijn met Guinness, aar
0 min
Bekijk recept
French Rack Met Ratatouille En Knoflook En Gegratineerde Aar
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Beenhammetje met roergebakken worteltjes
0 min
Bekijk recept
Beenham met bonen uit de oven
0 min
Bekijk recept
Kapucijnerschotel Met Ham
30-60 min -
Bekijk recept
Beenham Met Bonen Uit De Oven
30-60 min -
Bekijk recept