Beignet van zoetwatergarnaal met dille mayonaise

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak van de bloem en het bier een homogeen deeg dat niet te vloeibaar is, kruid met peper en zout. Laat de scampi in lauw water ontdooien en ontdoe hen van de schaal, laat eventueel een tukje aan het staartje, dit maakt het dippen makkelijker. Haal ze door het beslag en frituur ze dan een 4 tal minuten in een frituurpan aan 190 graden. Dip ze droog op keukenpapier en serveer onmiddellijk. Doe de eieren met mosterd en azijn in een hoge pot en klop met behulp van de mixer de mayonaise door beetje per beetje de olie toe te voegen. Hak de dille fijn en voeg toe aan de mayonaise en breng op smaak met peper en zout.

Beignet van zoetwatergarnaal met dille mayonaise is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Beignet van ananas met munt
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kabeljauw Met Kruidenkorst En Beignet Van Grijze Garnalen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaneelbeignets
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Kaneel-Beignets
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept