Belle Hélène peren

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het water en de witte wijn in een kookpan. Snijd de vanillestok overlangs door en schraap er de zaadjes uit. Doe die met de stok bij het vocht. Voeg de suiker en citroensap naar smaak toe. Breng aan de kook. Schil de peren, snijd ze in partjes en verwijder het klokhuis. Kook de peren rustig gaar in het kookvocht en laat ze er ook in afkoelen om de smaak van de vanille extra te laten doordringen. Doe voor de saus het water in een steelpan en doe er de suiker bij. Breek de chocolade er in en laat rustig smelten. Laat de peertjes uitlekken. Serveer met de saus en de amandelen. Geef er ijs en wat slagroom bij.

Belle Hélène peren is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Gratin dauphinois
Bijgerecht
Bekijk recept
Poire belle Hélène
80 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft belle vue
Voorgerecht
Bekijk recept
Poire belle hélène (peer met warme chocoladesaus)
20 min Nagerecht
Bekijk recept