Maak het deeg voor de beignet. Meng de bloemsuiker met 250 gram bloem. Voeg daar 4 eierdooiers, de olie en 5 cl melk aan toe. Klop het eiwit van 4 eieren op tot sneeuw en meng dat voorzichtig onder het deeg met de spatel. Laat het deeg een uurtje rusten. Maak ondertussen de banketbakkersroom. Breng 40 cl melk even aan de kook. Meng 2 eierdooiers met de vanillesuiker en 40 gram bloem. Laat dit mengsel oplossen in de warme melk door onophoudelijk te roeren. Haal de melk van het vuur en blijf nog een tweetal minuutjes roeren. Laat de banketbakkersroom afkoelen. Verhit de friteuse op 190°C. Dompel een lepel even onder in kokend water en schep daarmee het deeg in de kokende frituurolie. Laat de beignets 3 à 4 minuutjes frituren, tot ze drijven. Laat ze dan even afdruipen op keukenpapier en snijd de bollen in twee. Vul de bollen met de banketbakkersroom en strooi er wat bloemsuiker over.