Bessentaart met kastanjepuree en meringue

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een kuil in de bloem, voeg boter, suiker, zout en eierdooier toe. Kneed, voeg melk toe. Laat 2 uur tot 1 dag afkoelen in de ijskast, rol uit tot gewenste dikte en vorm. Bak in individuele vormen 7 minuten op 200?C. Smeer in met kastanjepuree, voeg bessen toe. Klop eiwitten stijf met suiker, lepel op de taartjes en bak op 50°C.

Bessentaart met kastanjepuree en meringue is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Meringue met reuzenpompoen
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met granita van appel en mintmeringue
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept
Mini citroen meringue taartjes
Bekijk recept

Bessentaart
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe bessentaart
0 min
Bekijk recept