Beursje van Italiaanse ham met tomatendressing

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de Italiaanse ham dun of laat dat doen. Verdeel het spek in fijne reepjes, bak ze en haal ze uit de pan. Kleur de pijnboompitten licht bruin in spekvet. Meng de spekreepjes en pijnboompitten en laat afkoelen. Pel en ontpit de verse tomaten. Doe het vruchtvlees in een blender samen met fijne olijfolie, peper, zout, citroen en een lepeltje tomatenpuree. Voeg wat basilicumazijn naar smaak toe. Vul de ham met het spekmengsel en vorm een beursje. Bind dicht met een groentesliertje. Schik op borden en breng de tomatencoulis rondom aan.

Beursje van Italiaanse ham met tomatendressing is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken noordzeetong
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse quinoasalade met amandel
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalencocktail met mango
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmrilette met geroosterde tomatendressing
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Beursjes van zeelekkers
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krokante beursjes met appel, peer en rozijnen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Krokante beursjes met pensen, appels en noten
Voorgerecht
Bekijk recept
Beursjes met chocolade en sinaasappel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept