Bieflapjes met roerbakgroente

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de sperziebonen in kleine stukjes en snipper de ui fijn. Snijd de bieflappen in smalle reepjes en de champignons in plakjes. Laat de wadjan of wok goed heet worden en voeg daarna pas olie toe. Fruit de gesnipperde ui in de olie. Voeg het vlees toe en roerbak het al omscheppend gedurende 3 minuten. Voeg vervolgens de sperziebonen, champignons, tomatenpuree, ketjap en de sambal toe en bak alles enkele minuten mee. Giet 1 dl water erbij en warm het geheel goed door. Gebruik de rest van het water om de maïzena aan te maken. Schuif alle ingrediënten naar één kant van de wadjan of wok en bindt het overgebleven vocht met de aangemaakte maïzena. Breng het gerecht op smaak met peper en strooi er fijngehakte peterselie over. Serveer hierbij gekookte rijst. Voedingswaarde per portie Kcal 530

Bieflapjes met roerbakgroente is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen en mie in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep van geroosterde puntpaprika met groentechips
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pakketjes met Chinese visvulling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bieflapje met olijven-groenterijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bieflapjes met geitenkaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse broccoli
30 min-
Bekijk recept
Oosterse babi ketjap bieflapjes met broccoli
0 min
Bekijk recept