Biefrolletjes in tomatensaus

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de plakken biefstuk tussen plastiekfolie en bewerk met een deeg-rol, let op dat ze niet gaan scheuren. Kruid het vlees met peper en zout, bestrooi met look, peterselie en parmezaan en rol de biefstuk op, zet vast met een houten prikker. Verwarm een scheut olijfolie in een ruime pan en bak hierin de vleesrolletjes goudbruin aan alle zijden, besprenkel met de wijn en laat deze tot de helft inkoken, laat het vlees op een zacht vuurtje gaar worden. Kook in tussen de pasta beetgaar in licht gezouten water, laat uitlekken en hou warm. Voeg 10'voor het einde de basilicum bij de tomatensaus. Schik de biefrolletjes op borden, schep er de pasta naast en nappeer het geheel met tomatenragout, werk eventueel af met een takje verse basilicum

Biefrolletjes in tomatensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept