Biefstuk in brickdeeg

4 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de steaks en vul ze op met een stukje ganzenlever. Smeer het brickdeeg in met het eigeel en pak hier het vlees in. Bak de pakjes aan in de olijfolie tot ze knapperig zijn. Dien op met gemengde sla.

Biefstuk in brickdeeg is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Krokante sigaren met spinazie en feta
20 min Snack
Bekijk recept
Briouats met groenten
20 min Snack
Bekijk recept
Krokante groenten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept