Biefstuk in rode wijn saus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de biefstukjes met zout en peper. Verhit de margarine in een anti-aanbakpan en bak hierin de biefstukjes aan beide zijden 6 tot 8 minuten. Leg de biefstukjes op een voorverwarmde schaal en houd ze warm. Pureer de sjalotjes en de ui met de ansjovisfilet in een keukenmachine. Doe de wijn erbij en naar smaak en peper toevoegen. Giet de saus over de biefstukjes, direct serveren.

Biefstuk in rode wijn saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept