Biefstuk met boursinsaus en provençaalse tomaten

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°. Meng de look met de olijfolie, het zout, de Provengaalse kruiden, gemalen broodkruim en peterselie. Snij de tomaten horizontaal middendoor, schik ze in ovenschaal met het snijvlak naar boven en verdeel er het kruidenmengsel over. Plaats 20 a 30' in een voorverwarmde oven tot de tomaten zacht zijn en het kruidenmengsel krokant. Roerhak de champignons goudbruin in hete boter, kruid met peper en zout. Kruid het vlees met peper en zout en bak naar smaak in hete boter, haal het vlees uit de pan en hou warm, roer het aanbaksel los met de room en verbrokkel er de boursin over, roer tot de kaas gesmolten is. Schik het vlees op voorverwarmde borden, nappeer er de saus over en verdeel er de champignons over, plaats er de tomaatjes naast en serveer onmiddellijk.

Biefstuk met boursinsaus en provençaalse tomaten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept