Verwarm de oven voor op 200°. Meng de look met de olijfolie, het zout, de Provengaalse kruiden, gemalen broodkruim en peterselie. Snij de tomaten horizontaal middendoor, schik ze in ovenschaal met het snijvlak naar boven en verdeel er het kruidenmengsel over. Plaats 20 a 30' in een voorverwarmde oven tot de tomaten zacht zijn en het kruidenmengsel krokant. Roerhak de champignons goudbruin in hete boter, kruid met peper en zout. Kruid het vlees met peper en zout en bak naar smaak in hete boter, haal het vlees uit de pan en hou warm, roer het aanbaksel los met de room en verbrokkel er de boursin over, roer tot de kaas gesmolten is. Schik het vlees op voorverwarmde borden, nappeer er de saus over en verdeel er de champignons over, plaats er de tomaatjes naast en serveer onmiddellijk.
Biefstuk met boursinsaus en provençaalse tomaten is een recept van Jerryke's Cuisine