Biefstuk met champignontapenade

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Masseer de biefstuk met 1 eetlepel olijfolie en laat de biefstuk op kamertemperatuur komen - Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan en bak hierin de ui en de paprika 3 minuten op een laag vuur. Voeg de champignons toe en bak ze al omscheppende 2 minuten mee - Laat het mengsel in een zeef uitlekken en meng het met de kappertjes, het bieslook, de peterselie, een snufje zout en wat peper - Bakkerel de biefstukken: verwarm een (anti-aanbak)pan even voor op een hoog vuur. Zet het vuur op halve stand, leg de biefstukken in de pan en bak ze ca. 2 minuten aan elke kant, afhankelijk van de gewenste gaarheid, bruin. Schuif het vlees tijdens het bakken over de bodem van de pan en keer het een paar keer - Leg de biefstukken op warme borden en schep op elk 1/4 van de champignontapenade.

Biefstuk met champignontapenade is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met champignontapenade
0 min
Bekijk recept
Pastramirolletjes Met Asperges
20-30 min -
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept