. Masseer de biefstuk met 1 eetlepel olijfolie en laat de biefstuk op kamertemperatuur komen Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan en bak hierin de ui en de paprika 3 minuten op een laag vuur. Voeg de champignons toe en bak ze al omscheppende 2 minuten mee Laat het mengsel in een zeef uitlekken en meng het met de kappertjes, het bieslook, de peterselie, een snufje zout en wat peper Bakkerel de biefstukken: verwarm een (anti-aanbak)pan even voor op een hoog vuur. Zet het vuur op halve stand, leg de biefstukken in de pan en bak ze ca. 2 minuten aan elke kant, afhankelijk van de gewenste gaarheid, bruin. Schuif het vlees tijdens het bakken over de bodem van de pan en keer het een paar keer Leg de biefstukken op warme borden en schep op elk 1/4 van de champignontapenade. Bij de biefstuk zijn frietjes en sla eigenlijk altijd een schot in de roos.