Biefstuk met cognacsaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de biefstukken met peper en druk deze erin. Schil en snipper de sjalotjes en bak deze in de boter glazig. Voeg de suiker toe en laat deze licht karameliseren. Giet de bouillon en de cognac erbij en laat dit alles tot de helft inkoken. Bak de biefstukken in de 40 g boter 3 minuten aan iedere kant. Haal ze uit de pan en bestrooi ze met zout. Giet het ingekookte vocht bij de bakboter en roer alle aanbaksel los. Maak een deegje van de theelepels boter en de bloem en voeg dit vloksgewijs en al roerende toe. Giet een deel van de saus over de biefstukken en geef de rest apart erbij.

Biefstuk met cognacsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde kalfsoesters met cognacsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenravioli in romige cognacsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasstukjes in cognacsaus
0 min
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept