Biefstuk met oesterzwammen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Maak de paddestoelen schoon, spoel zo nodig en snijd in plakjes.
- Schil de sjalotten en snipper fijn.
- Pel en hak het knoflokteentje.
- Verhit tweederde van de boter in een pan en fruit de oesterzwammen en de sjalotten. Doe er dan de knoflook en de peterselie bij, zout en peper en laat 3 min. sudderen.
- Zout intussen het vlees lichtjes en bak het 2 tot 3 min. aan elke kant op hoog vuur in de rest van de boter in een andere pan.
- Neem de biefstukken uit de pan. Houd ze warm tussen twee diepe borden.
- Deglaceer de braadjus met een scheutje water. Giet de kalfsjus erbij. Laat eventjes opkoken.
- Leg de biefstukken op warme borden, garneer met de paddestoelen en de saus en dien dadelijk op.

Biefstuk met oesterzwammen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept