Biefstuk met witlooffondue

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was het witloof, snijd het in stukken en giet het in een grote kom, waarin u vooraf boter hebt gesmolten. Laat eerst op een zacht vuurtje het sap uit het witloof vrijkomen en verhoog vervolgens de temperatuur.Ondertussen bakt u reepjes spek in een anti-aanbakpan.Als het witloof gaar is, voegt u er de reepjes spek en de room aan toe. Breng op smaak (niet te veel zout omwille van de spekreepjes). Laat twee minuutjes sudderen.Dien op met de biefstukken die u bakt naargelang uw voorkeur.

Biefstuk met witlooffondue is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met witlooffondue
0 min
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept